Trwa wczytywanie produktów

Złóż zamówienie w ciągu : : , a wyślemy je w dniu

Papier:
Uszlachetnienie:
Nacinanie

Twoja wycena:

( z VAT)

Etykiety / naklejki na sery


Każda etykieta na opakowaniu, niezależnie od produktu musi zawierać informację o tym, co znajduje się w opakowaniu i kto go wyprodukował.
Naklejka na produkcie musi zawierać wyraźną nazwę produktu oraz nazwę i adres firmy, która go wyprodukowała. Etykiety naklejane na żywność muszą zawierać znacznie więcej informacji niż etykiety naklejone na inne produkty. Naklejki umieszczane na produktach muszą być trwałe. W ten sposób są one spełnić podstawowe funkcje informacyjne. Oferujemy doskonałej jakości etykiety w dowolnym rozmiarze i kształcie. Mogą być one okrągłe, owalne, prostokątne czy kwadratowe.

Odpowiednie oznakowanie produktu dzięki etykietom na ser


Każdy producent ma obowiązek oznaczania swoich produktów różnymi rodzajami etykiet. Jest to obowiązek, aby wprowadzić produkt na rynek. Przy projektowaniu etykiet na ser, należy pamiętać, aby zawierały one wszystkie wymagane informacje. Jednymi z najważniejszych informacji są:

- nazwa produktu,
- waga netto,
- data ważności,
- składniki,
- nazwa oraz adres producenta,
- kraj pochodzenia,
- kod kreskowy

Bardzo ważne jest, aby etykiety na ser posiadały czytelny i bardzo dokładnie wydrukowany kod kreskowy. Oferowane przez naszą drukarnię naklejki na sery są wykonywane z ogromną precyzją. Wpływa to na wysoką jakość każdego detalu w tym kodu kreskowego.


Etykiety na ser — zastosowanie


Naklejki mogą być zastosowane na każdego rodzaju opakowania do serów. Najczęściej zamawiane etykiety to:
- etykiety na sery topione,
- etykiety na sery żółte,
- etykiety na sery pleśniowe,

Wytrzymałe etykiety / naklejki na ser


Nasza drukarnia internetowa oferuje Państwu profesjonalne etykiety na sery. Są one odporne na uszkodzenia, wytrzymałe, trudno je zerwać lub zniszczyć. Ponadto w ofercie posiadamy laminowane etykiety. To dodatkowo zwiększa ich wytrzymałość na działanie wilgoci. Takie etykiety doskonale nadają się, gdy sery przechowywane są w warunkach, w których może dojść do skraplania się wody np. w lodówkach czy chłodniach.